Esta vez me he apuntado en un curso de cocina de nombre "Cocina saludable". No porque me interese especialmente la cocina, prefiero comer directamente. Pero esperaba sacar nuevas ideas.
Klaseak ondo daude, irakasleak oso ondo azaltzen du. Teorikoegiak dira, baina sukalde txiki baten ez dago tokirik denok eskuak zikintzeko. Errezeta berriak erakutsi beharrean, teknika berriak irakatsi nahi du irakasleak.
Las clases están bien, el profesor expllica muy bien. Son demasiado teóricos, pero en una cocina pequeña no hay mucho sitio para trastear. En vez de enseñar nuevas recetas, el profesor nos quiere enseñar nuevas técnicas.
Beti galdetzen du ea etxean praktikatu dugun, ni beti ixo. Baina oraingoan harro esango dut "Bai! Arroza labean prestatu nuen larunbatean!". Susmoa daukat, klaseko askok egin dugula plater hau asteburu honetan.
Siempre pregunta si hemos practicado en casa. Yo siempre me callo. Pero esta vez diré orgullosa "¡Si! ¡Cociné el arroz al horno el sábado!". Sospecho que muchos de clase han hecho este plato el fin de semana.
Arrozak ez dauka ezer berezirik, beste edozein arroz edo paella bezala prestatzen da. Desberdintasun bakarra sutan egosten utzi beharrean labean sartzen dela 220ºC tara 18 minutuz (35 arroza integarla bada).
Argazkia eta dena atera nion, irakasleak sinisten ez badit erakusteko.
Le saque hasta foto por si el profe no me cree.
Ona!
ResponderEliminarNonor behar izan ezgero janaria probatzeko dudik barik esan!
muxux ta on egin!
Jajaja! Nahiko goxoa atera zitzaidan. Inoiz sobratzen bada (gauza zaila izango dena) abixatuko laguntzeko.
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